verbeleijdingheijd….

Dit is de eerste keer dat ik een stukje op mijn blog zet over mensen die zien wat ik weet en weten wat ik zie, beter nog ben !

Op facebook gaf ik het volgende enkelvoudige commentaar:

Erg waardevolle en openhartige bijdrage aan de thematiek, waarbij onze neurale gebruiksaanwijzig inderdaad leidend zou moeten zijn en niet lijdend. Misschien zouden we een ruilhandel in zelfverwezelijking moeten beginnen. Jij geeft mij advies, ik spiegel het en geef jou advies, terwijl de rest meekijkt en wederomt 🙂  …. En dan niet in een forum maar in Reallife ! Daarna bedrijfsmatig crowdfunden via de 1%club of andere nonprofit fundingclubs ? Dank Willem Wind en Helmer van Weelderen !! Ben nog maar halverwege met de bewustwording maar erg creatief met mijzelf zijn ( http://www.jwthijssen.com/ ).

 

Surplus:

Verder vind ik het kanarie-effect er belangrijk. Het beestje zit opgesloten in een kooi maar ziet en voelt wel een wereld daarbuiten. Die wereld begint te leven zodra er een deurtje wordt opengezet. De gevleugelde vriend vliegt in vrijheid door de huiskamer en land op de nieuw ontdekte vensterbank, terwijl hij de door het raam de uitdagende buitenvogels bestudeert. Wederom wordt er een deur geopend en het beestje vliegt een nieuwe wijde wereld in. Een iedermaal ervaart hij de nieuwe bewustwording en weet nu dat echte slimme vogels gelukkige deuren nodig hebben.

Met buiging voor mijn sleutelvrienden !


Comments are closed.