Zienerdag

Stel iemand bevestigd dat je helderwetend, -voelend en -ziend bent.

Iets wat je al jaren taboeleus wegstopte zonder of temeer met duidelijke reden(en) ?

Had je deze bevestiging nodig of was je vergeten om jezelf te lezen vanwege woorden die je nog niet wilde zien, Beelden die je wegduwde vanwege de veroordelingsspanne- ?

Nóg een passie verdienen omdat je wél jezelf regisseert 🙂 !

Daarnaast blijkt deze iemand je het Gervoel te geven of dat je hem al eeuwen kent…..

Deze herkenbare sympathisant reikt je tevens een stukje kennis aan welke verwondering, nieuwsgierigheid en energiebronnen aanboort. Inzicht in de oorzaken van een lichamelijke klacht alsmede een mogelijke remedie versterken de zuigkracht van aanwakkering en wellicht de kracht van zelfherstelling ?

Helderwetendheid zou ik willen omschrijven als een zeer hoog ontwikkelde intuïtie in combinatie met toegang tot diepe en zuivere kennis welke je doorkrijgt via woorden, beelden, geluid, kennis, geur en gevoel en waarbij een rustgevend totaalgevoel ontstaat omtrent persoon, gebeurtenis, situatie, dimensie en existentie.

Het blijft je eigen keuze om deze kennis te kunnen en willen of willen en kunnen delen.

Pap, soms rijd ik in mijn auto en ruik ik de geur van La Paz Cherie sigaren en heet je wederom welkom met een gecombineerde lach en traan. Opa’s  dank je, dat jullie achter mij blijven staan en mij uitdagen met flonkeringen. Groot wijs universum, dank voor de sparringen.

Ik ben erg dankbaar voor deze dag van hoogst eigenaardige kwaliteit en eigenschap en wil tevens Haar danken voor ons deelgenieten.

Kortom wederom een meer bijzondere dag van passionele gevoelswaarde van erkenning !

 

JWT

 


Comments are closed.